Wat is Black Friday?

Wanneer jij graag wil shoppen met heel veel korting is Black Friday de allerleukste dag van het jaar! De steeds meer in populariteit toenemende Black Friday is komen overwaaien vanuit Amerika. De eerste vrijdag na Thanksgiving Day is de dag dat winkeliers enorm hoge kortingen geven op producten zodat ze consumenten willen verleiden om de inkopen voor de feestmaand december te doen. In Amerika betreft dit dan uiteraard de inkopen voor de Kerstdagen en Oud & Nieuw maar in Nederland geldt dit uiteraard ook voor de inkopen voor het SinterklaasfeestThanksgiving Day wordt op de vierde donderdag in november gevierd. De hierop volgende vrijdag zijn de meeste Amerikanen vrij van hun werk waardoor ze heerlijk de tijd hebben om te gaan shoppen en om inkopen voor de Kerst te doen.

Ieder jaar wint Black Friday aan populariteit in Nederland. Niet alleen in de winkels maar zeker ook online. Ieder jaar zijn er weer meer online deals voor jou te vinden. Wil jij profiteren van de hoogste kortingen en de beste  aanbiedingen? Wacht dan tot het moment dat het grote feest van de kortingen begint op Black Friday! Iedere grote winkelketen heeft wel een toffe aanbieding voor jou. Van kleding tot software, van tv’s tot smartphones en van wasmachines en drogers tot laptops en printers.

Extreme kortingen op Black Friday

Veel winkelketens en winkeliers geven regelmatig korting op hun producten om klanten hun producten te laten kopen. Een bekende korting die je vast wel kent is; BTW, weg ermee! Dit gaat dan over 21% korting. Dit is zeker een mooie korting wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tv, smartphone, speaker, koptelefoon, wasmachine of droger of welk ander product dan ook.
De kortingen welke er op Black Friday weggeven worden zijn veel extremer. Soms lopen deze kortingen op tot wel 80% of meer op de adviesprijs. Het is dan ook niet gek dat veel mensen wachten met aankopen doen tot dat het Black Friday is!

Online shoppen tijdens Black Friday

Wat koop je op Black Friday?

Hoewel je van te voren nooit precies weet op welke producten de Black Friday deals van toepassing zullen zijn loont het altijd de moeite om te wachten met je aankopen doen tot dat het Black Friday is.

De huizenhoge aanbiedingen worden veelal weg gegeven op kleding, schoenen, smartwatches, smartphones, tv’s, wasmachines, drogers, koelkasten, computers, laptops, printers, gameconsoles, games, bordspellen, speelgoed en Apple producten.

Maar ook op vele andere producten zijn de extreme Black Friday kortingen van toepassing.